Egy kisvárosi lány élete miután a nagyvárosba költözött és egy nagyvárosi férfi élete, akinek megvan mindene.
Szerelem, csalódás, veszteség, család!

2012. április 20., péntek

Hello!

Két hírem van! Szerintem mindkettő jó :D
1. A blog elköltözik rövidesen egy olyan helyre, ahol az összes többi történetem megtalálhatjátok :) -> http://stellabrandy.blogspot.com/
2. A történet egy kicsit átalakul. Valami ismertetőféle azért itt van és a szereplőkről is egy kis adat, meg kép (ezek majd megtalálhatóak lesznek máshol is):

"Los Angeles az angyalok városa. Varázslatos dolgok történhetnek, amik nem minden esetben jók… Átkok és megoldásaik, és az elfeledett testvér.
Nikita Hope a Megor Corporation – Los Angeles legnagyobb jogi és média cége, már évtizedek óta - vezető titkárnője. A munkája megköveteli tőle a pontosságot és a kiválóságot. Viszont amikor vége van a munkaidejének ő is csak egy átlagos lány életét éli.
Edan Megor a Megor Corporation elnöke. Híres a nőügyeiről, így senki nem akar hozzámenni. A mogorva és lekicsinylő álarc mögé nem sokan tekinthetnek. Családját évek óta egy átok tartja fogva, amit csak egy valami oldhat fel…"

Edan Megor
1981. május 12.-én született Los Angelesben - a gazdagabb környéken. Édesanyja a híres színésznő, Lilian Megor. Édesapja, William Megor, a Megor Corporation előző elnöke volt.
Edan édesapja után lett a cég elnöke, de a vezetői poszt sok fegyelmet követelt. A kedves, néha szófogadatlan tinédzserből hirtelen kellett vezetőnek válnia. Alkalmazottaival szigorú és csak a hibátlan munkákat fogadja el. 

Nikita Cloey Hope
1986. április 3.-án született Los Angelesben – a szegényebb környéken. Édesanyja, Victorie Hope francia költő. Édesapja, Max Hope pszichológus. Van egy bátyja, Ethan Hope, aki a zenének él.
Az átlagosok közé sorolható fiatal lány keményen megdolgozott az elismerésért. Még akkor került a Megor Corporationhöz, amikor William Megor volt az elnök. Szereti a munkáját, bár a hajtást nem mindig bírja.
Barátaival – akik a kollégái is – gyakran eljár esténként szórakozni. Egy bárban megismerkedik egy férfival és rögtön elkezdett vonzódni hozzá. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése